Uthyrningsrum

I föreningen har vi två uthyrningslägenheter. Uthyrningslägenheterna kan bokas av boende på fastighetskontoret vardagar mellan 08:30-09:30.
Eller på telefon: 031-24 55 02, samma tider. Numer går det även att boka på vårt bokningssytem via nätet eller nere på bokningstavlorna. Dessa lägenheter finns till för boendes släkt och vänner under besök.

Rummen kostar 150 kronor per natt. Betalning ska vara gjord innan uthyrningsdagen till konto 266-5040. Skriv ert lägenhetsnummer som avsändare.

Nyckel till rummen hämtas på fastighetskontoret samma dag om bokningen gäller vardag. Annars hämtas nyckeln sista vardagen innan helg.
Om ni inte kan hämta nyckeln i tid så finns det nyckelhållare som öppnas med kod. Med koden får ni tillgång till nycklarna. Nyckelhållarna finns uppsatta på dörren bredvid fastighetskontoret. Koden till nyckelhållaren får ni av fastighetsskötaren.

Rummen har två enkelsängar och en extrasäng. Det finns täcken och kuddar men gästen måste själv ta med lakan, påslakan och örngott.

Inspektera rummet innan användning och stäm av mot inventerings listan som finns uppsatt i rummen. Om något saknas meddela detta till fastighets kontoret snarast.

Toaletter finns i tvättstugan i anslutning till rummen. Det finns även möjlighet till duch i bastu/motions rummet men dessa måste då förbokas.

Rummet ska städas efter användning. Städmaterial finns i anslutning till rummen i tvättstugan. Sopor ska medtagas o sorteras i miljöhuset.

Nyckeln läggs i brevlådan på fastighetskontoret innan klockan 12.00. Tänk på att utan nyckel så kan man bara lämna fastigheten via porten mot Övre Majorsgatan.

Vänliga Hälsningar
Styrelsen